Opleiding ervaringswerker

Heb jij interesse om je te ontwikkelen tot ervaringswerker? Het tweede jaar van de opleiding Howie the Harp A’dam start eind september 2019. Je bent van harte welkom op één van de informatiebijeenkomsten.

Maandag 1 april van 14.00 -15.30 uur
Maandag 6 mei van 14.00 -15.30 uur
Maandag 3 juni van 14.00 -15.30 uur
Maandag 24 juni van 14.00 -15.30 uur
Locatie:
Leslocatie Howie the Harp Amsterdam, p/a Aalbersestraat 244 (zij-ingang Sam van Houtenstraat; houten poort), 1067 GM Amsterdam

Ervaringen van studenten
De eerste informatiebijeenkomst op 5 maart jl. was een succes. Ruim 30 geïnteresseerden waren aanwezig en twee huidige Howie studenten van het reguliere traject vertelden over de opleiding. Ron: “Ik kwam stoer binnen en dacht ‘huil maar een eind weg’. Nu vind ik ‘je kwetsbaar opstellen’ het mooiste wat er is. Ik leer elke dag en ik doe het leukste wat er is: mensen helpen en ervaringen delen.” Claudia beaamt dit: “Ik ga kwispelend naar de opleiding. In mijn stage mis ik de andere studenten, ze zijn als broers en zussen. Hier mag ik zijn wie ik ben. Vorig jaar had ik niet zo voor een groep durven staan!”

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig naar de opleiding of ken je mensen die hier interesse in hebben?
Stuur deze mail door en laat hen de komende data van de informatiebijeenkomsten weten!
Opgeven voor de informatiebijeenkomsten kan via Howie the harp.

Werknemers traject
MOED (Medewerkers Opleiding ErvaringsDeskundige) is de nieuwe naam van de een jarige opleiding tot ervaringsdeskundige voor medewerkers. Deze opleiding wordt vanaf nu in co-productie met ROC Zadkine op MBO-4 niveau aangeboden. Dit brengt op een aantal vlakken veranderingen met zich mee waarover opnieuw besluitvorming moet plaats vinden.
Zodra een en ander duidelijk is, starten we met de informatie bijeenkomsten voor dit traject.

Vragen?
Heb je specifieke vragen, neem gerust contact op.
Over de werving en selectie, of een voorlichting binnen het eigen team: Kim Oostveen, tel 06 11108644 of kim.oostveen@hvoquerido.nl
Over de opleiding: Richard van Vliet, tel 06 10529394 / richard.van.vliet@pameijer.nl