Voor groepsaanbod op locatie, kijk onder het kopje Doe en ontmoet, voor online groepen en training kun je aanmelden onder het kopje Online groepen.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Luistergroep (Noord)

Luistergroep (Noord)

wo 5 jun 2024, 13:30 - 15:30

Wat is een Luistergroep?

Precies wat het woord zegt: mensen die bij elkaar komen en die luisteren naar verhalen van de andere deelnemers aan de groep. De mensen in de groep luisteren naar jou als jij je verhaal vertelt, net zoals jij luistert als iemand anders vertelt.

Wie kent het gevoel niet van:

“ik wou dat ik daar nu eens over kon praten.”

Gewoon, met iemand praten over dingen waar ik tegenaan loop. Een soort steentje in je schoen. Je loopt wel door, maar met iedere stap lijkt die steen groter en pijnlijker te worden. De beste oplossing is: stoppen en die steen eruit halen. En dan lijkt die steen meteen minder groot. Meer een steentje dan een steen. En je denkt: ben ik nu de enige met zoiets?

Nee dus: je bent niet alleen.

Er zijn verschillende luistergroepen. In Amsterdam Noord is er één luistergroep die door een ervaringswerker samen met een geestelijk verzorger wordt gegeven.

Luistergroepen zijn open en vrijblijvend. Iedere 1e en 3e woensdag van de maand.

Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon komen. Ook als je niets wilt vertellen en alleen maar wilt luisteren… welkom.

Voor meer informatie en meer locaties en data kijk op www.luistergroepen.org.

Gegevens

Datum:
wo 5 jun 2024
Tijd:
13:30 - 15:30
Serie:
Activiteit Categorie:

Locatie

De Ark
ingang: Bannebuikslootlaan 63c
1034 AA Amsterdam Noord
+ Google Maps