Voor groepsaanbod op locatie, kijk onder het kopje Doe en ontmoet, voor online groepen en training kun je aanmelden onder het kopje Online groepen.

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Vrouwen voor Vrouwen

wo 5 jun 2024, 15:00 - 16:30

Waar loopt de hedendaagse vrouw tegenaan? De verwachting van de maatschappij kan een enorme druk leggen op vrouwen. Cultuur, andere normen en waarden en levensovertuiging kunnen als anders worden ervaren door veel vrouwen. Hierdoor kan er een frictie ontstaan tussen de vrouw en de norm van de wereld waarin zij leeft.

Deze vrouwengroep Vrouwen voor vrouwen zal er zijn voor alle vrouwen binnen Arkin. Er is geen leeftijdsgrens! Wel graag vanaf 18 jaar 🙂.

We starten met een pilot. Wij zullen een reeks van 8 bijeenkomsten geven, met elke week een ander onderwerp. De onderwerpen vindt je op deze flyer.

Onder het genot van iets lekkers zullen we deze onderwerpen dus bespreekbaar maken en willen we ook zien of vrouwen uit hun schulp durven te kruipen als deze onderwerpen worden besproken met alleen maar vrouwen. Een veilige groep met een vast aantal deelneemsters doen dus mee met een reeks van 8 bijeenkomsten. Na deze reeks zullen wij weer overgaan op kennismakingsrondes en starten met een nieuwe groep. Een gesloten groep zal de deelneemsters een veilig gevoel geven schatten wij in.

De startdatum van de eerste reeks is 5 juni 2024.

Waar: Domselaerstraat 126
Wanneer: 5 juni, 12 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli, 17 juli, 24 juli en 31 juli
Tijd: 15.00-16.30 uur
Door wie: Ichraq Hajjour (geestelijk verzorger) en Meral Ince (ervaringsdeskundige)

Gegevens

Datum:
wo 5 jun 2024
Tijd:
15:00 - 16:30
Activiteit Categorie:

Locatie

Domselaerstraat
Domselaerstraat 126
1093 MB Amsterdam Oost
+ Google Maps