Corona-update

Het kabinet heeft vanaf 12 maart extra corona maatregelen bekend gemaakt. Daar houden wij ons als Arkin aan. Het is niet langer verantwoord om de face tot face preventieve ondersteuning te blijven geven zoals je die van ons gewend bent.

Groepen mensen bij elkaar vormen momenteel een risico. We nemen geen gezondheidsrisico’s. We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt in de ondersteuning die we blijven bieden.

Wat betekent dit voor jou?

  • Persoonlijke gesprekken
    Met ingang van maandag 16 maart 2020 worden alle persoonlijke gesprekken omgezet naar telefonische gesprekken. De desbetreffende medewerker zal je bellen om dit met je te bespreken.
  • Groepsactiviteiten worden afgezegd
    Met ingang van maandag 16 maart 2020 worden helaas ook alle groepsactiviteiten, zowel de voorlichtingen, cursussen en de trainingen geannuleerd. Deelnemers van de huidige cursussen worden door de desbetreffende cursusbegeleider hierover telefonisch geïnformeerd.
  • Aanmelden blijft mogelijk!
    Je kunt ondanks bovenstaande maatregelen blijven voor de cursussen en trainingen deskundigheidsbevordering onder voorbehoud van de startdata. Je zult na je aanmelding hierover telefonisch worden geïnformeerd door ons.

Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 31 maart, misschien langer. Het veranderen of afzeggen van de ondersteuning die je van ons krijgt is een moeilijke beslissing voor ons. We kunnen ons voorstellen dat de veranderingen ook voor jou vervelend kunnen zijn. Als je vragen hebt, of ongerust bent, kun je contact opnemen met ons via pitenco@arkin.nl.

Zodra er iets verandert, hoor je dat van ons.

Vriendelijke groet,

Team Pit & Co